این عکس را می توان با مراجعه به برخی درمانگاه های سطح شهرکه واجد بخش رادیولوژی هستند، برخی کلینیک های دندان پزشکی و رادیولوژِی های فک و صورت تهیه کرد.
اما با مراجه به کلینیک های رادیولوژی فک و صورت که به طور تخصصی در ارتباط با عکس برداری های فک و صورت و پاتولوژی های مربوط به آن کار می کنند و اجرای این تکنیک توسط یک کارشناس رادیولوژی و زیر نظر یک پزشک متخصص می توان اطمینان حاصل کرد که گرافی تهیه شده استاندارد های ممکن و کیفیت تشخیصی لازم را برای معاینه دارا می باشد.
عکس OPG با وجود اینکه یک گرافی ساده بنظر می رسد اما اجرای دقیق تکنیک آن است که می تواند منجر به افزایش کیفیت تصویر و تشخیص راحت تر پزشک شود و بنابراین سهل بودن این تکینیک ناشی از مهارت کاربر خواهد بود و نه سادگی پروسه.
در ادامه به بررسی تعدادی از علت هایی که عدم اجرای صحیح آن ها منجر به کاهش کیفیت تصویر OPG می شود ،می پردازیم.
1- رادیولوسنت شدن یا تیره شدن ریشه دندان های فک بالا
همچنین در تصویر بالا بلند شدن چانه بیمار از روی chin rest می تواند باعث ایجاد ارتیفکت حرکتی شده و کیفیت تصویر دندان های جلورا کاهش دهد.
2- مندیبل حالت V شکل پیدا کند.
3- محو شدگی در یک قسمت تصویر
4- شیب زیاد چانه مریض به سمت بالا باعث می شود تصویر کام سخت و ریشه دندان های بالا روی هم قرار بیفتد.
همچنین در تصویر بالا می توان سایه گردن بیمار را نیز در پشت دندان های جلو مشاهده کرد.
5- بزرگ شدن اندازه دندان های یک سمت نسبت به سمت دیگر
6- آرتیفکت فلزی و وجود اشیا فلزی در ناحیه تصویربرداری
7- محو شدگی در دندان های 1 و 2 جلو و تغییر اندازه دندان های جلویی بیمار
بدست آوردن یک تصویر OPG مناسب به چندین پارامتر بستگی دارد. خطا های اجرا، به شکل قابل توجهی کیفیت تصویر را تحت تاثیر قرار می دهند و بیشتر آن ها مربوط به موقعیت دهی بیمار و اجرای دستورالعمل های کافی است که به همکاری بیمار و عملکرد کارشناس بستگی دارد. با مراجعه به کلینیک های تخصصی رادیولوژی فک و صورت می توان از رعایت و اجرای این نکات اطمینان بسیار بیشتری حاصل کرد.